BRIO Builder byggsats 34587


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 388 kr

Ge ditt barn möjligheten att utforska sin kreativitet och tekniska skicklighet med BRIO Builder byggsats 34587. Med 136 olika komponenter och medföljande verktyg kan de bygga nästan vad som helst de kan föreställa sig. Detta set är utmärkt för att träna öga-hand-koordination och främja barnens kreativa tänkande.

Huvudfunktioner:

Kreativ bygglek: Designa, bygg och bygg om igen med detta flexibla byggset. Det ger barnen möjlighet att skapa en mängd olika strukturer och modeller, vilket stimulerar deras fantasi och problemlösningsförmåga.

Komplett byggsats: Innehåller allt som behövs för att börja bygga direkt – byggkomponenter i plast och trä, verktyg, skruvar, muttrar och specialtillbehör. De medföljande verktygen är lätta för små händer att använda.

Utvecklande och lärorikt: Byggsatsen hjälper till att utveckla finmotorik, öga-hand-koordination och teknisk förståelse. Det är en perfekt utmaning för små byggentusiaster som vill utforska sina tekniska färdigheter.

Hög kvalitet: BRIO är känt för sina högkvalitativa leksaker, och detta byggset är inget undantag. Komponenterna är tillverkade av hållbart plast och trä, designade för att tåla många timmars lek.

Specifikationer:

  • Innehåll: Byggkomponenter i plast och trä, verktyg, skruvar, muttrar och specialtillbehör
  • Antal delar: 136
  • Mått: 31 x 20 x 9 cm (LxHxD)
  • Material: Plast och trä
  • Rekommenderad ålder: Från 3 år
Artikelnummer: 6337