Playmobil Dollhouse Babyns sovrum 70210


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 213 kr

Även de allra yngsta familjemedlemmarna har ett eget rum i det stora dockhuset. Playmobil Dollhouse Babyns Sovrum 70210 är perfekt för att skapa en mysig och fantasifull lekmiljö för den lilla babyn. Detta lekset är fyllt med detaljer och tillbehör som gör leken både rolig och engagerande för barn i åldern 4 år och uppåt.

Huvudfunktioner:

Komplett babyrum: Babyrummet innehåller allt som en baby behöver för att vara lycklig, inklusive en mysig spjälsäng med sänghimmel, ett skötbord med lekbåge och massor av leksaker.

Interaktiva tillbehör: Setet innehåller en bekväm gungstol där mormor kan sitta intill spjälsängen och berätta sagor, mata och sjunga för babyn. Det finns även en golvlampa, skötbord med mobil, papperskorg, potta och mycket mer som gör leken mer realistisk och engagerande.

Detaljerade figurer: Leksetet inkluderar två Playmobil-figurer – mormor och baby – samt flera detaljerade möbler och tillbehör som skapar en komplett lekupplevelse.

Perfekt komplement till dockhuset: Babyrummet passar perfekt i det stora dockhuset (art.nr. 70205) och bjuder in till kreativt familjerollspel med många omsorgsfulla detaljer.

Specifikationer:

  • Innehåll: 2 Playmobil-figurer (mormor och baby), spjälsäng med sängkläder, skötbord med mobil, golvlampa, gungstol, matta, papperskorg, potta och många andra tillbehör
  • Antal delar: 43
  • Rekommenderad ålder: Från 4 år
Artikelnummer: 6324