Playmobil Family Fun Klapphage 71191


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 228 kr

Ge ditt barn en fantastisk zoo-upplevelse med Playmobil Family Fun Klapphage 71191! Detta lekset är perfekt för små djurälskare som älskar att utforska och ta hand om olika djur.

Huvudfunktioner:

Utforska och lär: Playmobil Family Fun Klapphage 71191 inkluderar tre Playmobil-figurer och flera olika djur. Setet innehåller också en utfodringsautomat, så att Playmobil-figurerna kan mata djuren. Detta skapar en interaktiv och lärorik lekupplevelse för ditt barn.

Kombinerbar: För ännu mer lek och en större zoo-upplevelse kan detta set kombineras med Playmobilset 71190. Ge ditt barn möjligheten att bygga och utforska sitt eget zoo!

Perfekt för djurälskare: Detta set är idealiskt för barn som älskar djur och drömmer om att arbeta med dem. Det uppmuntrar till kreativ lek och hjälper till att utveckla barns empati och omsorgsförmåga.

Säkerhet och kvalitet: Playmobil Family Fun Klapphage är CE-märkt, vilket garanterar att det uppfyller alla säkerhetsstandarder. Observera att det inte är lämpligt för barn under 3 år på grund av smådelar.

Specifikationer:

  • Innehåll: Tre Playmobil-figurer, flera olika djur och en utfodringsautomat
  • Kombinerbar med: Playmobilset 71190
  • Säkerhet: CE-märkt
  • Rekommenderad ålder: Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar