Playmobil Novelmore Knights Novelmore Stridsrobot 71300


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 273 kr

Utforska den episka världen av Novelmore med Playmobil Novelmore Knights Novelmore Stridsrobot 71300! Detta imponerande lekset är perfekt för barn som älskar riddare, strider och spännande äventyr. Med en mäktig stridsrobot, utrustad med ett stort svärd och en kanon, är detta set redo att avvärja alla fiender och skydda riket.

Huvudfunktioner:

Mäktig stridsrobot: Novelmore-stridsroboten är en verklig koloss, utrustad med ett stort svärd och en mäktig kanon. Den är designad för att avvärja alla fiender och säkerställa segern i striderna.

Novelmore-riddare Gizmo Crafton: Stridsroboten styrs av den skickliga Novelmore-riddaren Gizmo Crafton, som kommer att göra allt för att stå som segrare och beskydda riket som Väktare.

Detaljerade tillbehör: Setet innehåller en mängd detaljerade tillbehör, inklusive verktyg, flagga och mer, vilket ger en realistisk och engagerande lekupplevelse.

Spännande berättelser: I väktarturneringen ska det visa sig vem som är den starkaste krigaren. Barnen kan skapa sina egna episka strider och äventyr med detta spännande lekset.

Specifikationer:

  • Innehåll: Playmobil-figur (Gizmo Crafton), stridsrobot, verktyg, flagga och flera andra tillbehör
  • Antal delar: 58
  • Rekommenderad ålder: Från 4 år