Playmobil Volkswagen Bubblan 70177


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 365 kr

VW Käfer, även känd som Volkswagen Bubblan, är en äkta klassiker som nu gör entré i den glada PLAYMOBIL-världen. Denna kultiga småbil med sin omisskännliga form och kärleksfullt gestaltade detaljer kommer att glädja både barn och vuxna.

Huvudfunktioner:

Autentisk design: Playmobil Volkswagen Bubblan 70177 har alla de karakteristiska kännetecknen som gör den så unik. Med sin böjda kofångare, VW-logga, vertikala vindruta, blå färg och typiska bakre motorhuv med en 4-cylindrig boxermotor, är denna modell en perfekt miniatyr av den klassiska bilen.

Detaljerad inredning: När taket tas bort avslöjas en kärleksfullt gestaltad inredning med beige säten, armaturbräda och ratt. Baksätet har plats för barnet samt kylbox, sandleksaker och en handduk, vilket gör bilen redo för en dag på stranden.

Fullt utrustad: För strandutflykten medföljer en väska och en surfbräda som kan spännas fast på takräcket med två remmar. Setet innehåller även en kylväska och strandleksaker för att göra leken ännu roligare.

Komplett set: Setet innehåller tre Playmobil-figurer och andra fina delar som kompletterar den klassiska Volkswagen Bubblan.

Specifikationer:

  • Innehåll: 3 Playmobil-figurer, 1 Volkswagen Bubbla med avtagbart takstativ, surfbräda, kylväska, strandleksaker och andra tillbehör
  • Antal delar: 52
  • Rekommenderad ålder: Från 5 år