LEGO DUPLO Disney 10941 Musse och Mimmis födelsedagståg


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 299 kr

LEGO® DUPLO® Disney Födelsedagståg (10941) – Fira med Disney-magi och lärande

Ge ditt barn en magisk och lärorik lekupplevelse med LEGO® DUPLO® Disney Födelsedagståg! Detta festliga set är designat för att introducera förskolebarn till siffror, byggande och Disneys underbara värld. Med Musse Pigg, Mimmi Pigg och Pluto som sällskap kan barnen njuta av kreativa lekar samtidigt som de lär sig att räkna och bygga.

Produktinformation och fördelar:

  • Ikoniska karaktärer: Setet inkluderar favoritkaraktärerna Musse Pigg, Mimmi Pigg och Pluto, vilket ger barnen chansen att interagera med sina Disney-favoriter och skapa spännande berättelser.
  • Lärande genom lek: Med tågvagnar som kan byggas och dekoreras, introduceras barnen till grundläggande matematiska koncept genom att räkna födelsedagsklossarna och bygga tåget.
  • Utvecklar färdigheter: Att sätta ihop och dekorera födelsedagståget hjälper till att förbättra finmotoriken, kreativiteten och sociala färdigheter när barnen leker och samarbetar med andra.

Perfekt för små festfixare:Rekommenderad från 2 år, detta LEGO DUPLO set är utformat för att vara säkert och lätt att hantera för små händer. De stora, färgglada klossarna är enkla att greppa och bygga med, vilket gör setet idealiskt för småbarn.

Artikelnummer: 4844