Playmobil City Life Bröllopsresa 71366


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 382 kr

Följ med på en romantisk bröllopsresa med Playmobil City Life Bröllopsresa 71366! Detta charmiga lekset är perfekt för barn från 4 år och uppåt, som älskar att skapa berättelser om kärlek och äventyr. Efter det sagolika bröllopet njuter brudparet av sin bröllopsresa på en flytande båt, redo att utforska avlägsna stränder och njuta av varma dagar söderut.

Huvudfunktioner:

Flytande båt: Båten i detta set flyter, vilket gör det möjligt för barnen att leka med den i vatten och skapa realistiska seglingsäventyr. Båten kan dessutom utrustas med en undervattensmotor för extra rolig lek.

Romantisk bröllopsresa: Setet innehåller två Playmobil-figurer föreställande brudparet som njuter av sin bröllopsresa. De kan sitta på soldäck och njuta av det vackra vädret eller hoppa i det svalkande vattnet i sina badkläder.

Detaljerade tillbehör: Setet inkluderar många roliga tillbehör, som flaggor, en flaska och andra detaljer som gör leken mer levande och engagerande.

Rörliga utombordsmotorer: De båda utombordsmotorerna på båten kan böjas uppåt separat, vilket ger en autentisk och interaktiv lekupplevelse.

Specifikationer:

  • Innehåll: Två Playmobil-figurer (brudpar), flytande motorbåt, två flaggor, flaska och flera andra tillbehör
  • Rekommenderad ålder: Från 4 år
Artikelnummer: 6334