Playmobil Stunt Show Racer 71044


Snabba leveranser
Låga priser
365 dagars öppet köp
  • 203 kr

Tillfälligt slut

Upplev spektakulär action och fantastiska stunts med Playmobil Stunt Show Racer 71044! Detta actionfyllda lekset är perfekt för unga stuntfantaster som älskar fartfylld lek. Med flera spännande tillbehör och detaljer ger detta set barnen möjlighet att skapa sina egna häftiga stuntshower.

Huvudfunktioner:

Spännande stuntshow: Med Stunt Show Racer kan barnen iscensätta sina egna häftiga stuntshower. Setet innehåller en racerbil och eldpelare som tillför extra spänning och dramatik till leken.

Detaljerade tillbehör: Setet inkluderar en Playmobil-figur, en racerbil, en bensindunk, en pokal, en flagga och många andra tillbehör. Detta ger en komplett och realistisk lekupplevelse.

Kombinera med andra set: Stunt Show Racer kan enkelt kombineras med andra Playmobil-set för att skapa ännu större och mer fantastiska stuntshower. Detta ger oändliga möjligheter för kreativ lek och fantasifulla äventyr.

Perfekt för barn: Leksetet är utformat för barn från 4 år och uppåt, och erbjuder en fartfylld och engagerande lekupplevelse som hjälper till att utveckla barns fantasi och motoriska färdigheter.

Specifikationer:

  • Innehåll: Playmobil-figur, racerbil, bensindunk, pokal, flagga och andra tillbehör
  • Antal delar: 45
  • Rekommenderad ålder: Från 4 år
Artikelnummer: 6325